Lataa sivua..

Kalusto

Kalustomme

Kalustoomme kuuluu erittäin kattava valikoima maanrakennuskoneita lisälaitteineen. Pääasiassa kaikki koneemme ovat Caterpillareita ja vieläpä melkoisen uusia. Mutta on meillä myös lapioita.

Telakaivinkoneet

Telakaivinkoneet

Tela-alustaisia kaivinkoneita meillä on kattavasti moneen käyttötarkoitukseen pienimmästä kolmetonnisesta aina suurimpaan Caterpillariin, jonka työpaino on 45tn.

Pyöräalustaiset kaivinkoneet

Pyöräalustaiset kaivinkoneet

Jos kohteessa on tarve pyöräalustaiselle kaivinkoneelle, sujuu työt 16-tonnisella Caterpillarilla.

Kuorma-autot

Kuorma-autot

Kuorma-autoja on kolme kappaletta, kaikki Mersuja, vuosimallia 2017 ja 2016. Uusin automme on vuosimallia 2019 oleva sorapuolikas.

Kaivuri

Pitkäpuomi

Pitkäpuomi on näppärä kohteissa, joissa liikkuvuus on rajattua, mutta pitkälle täytyy ulottua. Täyttötöissä pitkäpuomi on kätevä, samoin rantojen ruoppaukset sujuvat sillä  tehokkaasti. Pitkäpuomi siirtyy helposti kohteesta toiseen omalla lavettikyydillämme.

Alt teksti

Louhintakalusto

Louhintatöihin meillä on Sandvikin DC125R poravaunu ja kivet saadaan tarvittaessa pienemmäksi Rammerilla. Varsin näppärä on myöskin kiilalaite käytössä.

Kalustoa siis löytyy kaikenlaisiin työmaihin ja monenlaisiin olosuhteisiin. Kokemusta meillä on myös hankalista ja erityisen vaativista kohteista, nämä olemme kaikki hoitaneet vankalla ammattitaidolla maaliin asti.

Alt teksti

Jyrät

Valssijyriä käytössämme on 4,5t sekä 13t, löytyy myös tärylätkä.

Ota yhteyttä